Buku Tamu Khusus Arek Sedayu

Rek rek… Aku pengen kenal karo awakmu. Tapi kenalan disek yooo…
Tinggalono Jeneng, Alamat Sedayu, Karo Pesan-Kesane reeek… Cek’e luweh sreg… Ok je’???

24 Comments

  1. Assalamu’alaikum …………….
    Salam kenal Dari TEMO, Pangonane onok ing ASRAMA BETAH JOKO

    Ndah alun-alun Iku Mboknyo ayok diramut sing apik, cek gak ketok ane KEMPRO KABEH.
    wes salurane irigasine gak lancar, sampaie akeh sukete dowo-dowo.
    Terus Nek benggi akeh arek nom-noman sing genda’an, Nambahi maksiat wae.

    Lan sing dadekno aku Murang mureng, Wong Sidayu koyok ane gak mau tahu karo hal sing koyok ngono iku.

  2. assalamualaikum rek
    he asik ngono rek web . iso dibantu ta
    tentang data – data rubrik . halaman 2 ake seng kosong . t
    thanks ,. salam kenal
    l

  3. senang sekali bisa membaca sedayuan, saya asli sedayu yang ada diperantauan dapat terobati kangennya pingin pulang kampung dengan membaca “Sidayu City Explore”. Thanks.

    • aku yo asli wong sedayu, tapi wis telung puluh limo tahun tinggal diluar sedayu, ben nggak lali aku yo sering naymbangi kuto kelahiranku. sewaktu tinggal di Bali selama pitulas tahun hampir setiap bulan ke sedayu, terus pindah suroboyo selama limang tahun mulih nang sedayu rong minggu sepisan, terus aku dipindah tugas ke Jakarta selama limang tahun hampir setiap minggu nyambangi kuto sing ta tresnani sedayu, lha saiki aku wis pindah nang suroboyo meneh wis setengah tahun tapi yen nang sedayu malah sebulan sekali. nangin selama ke sedayu rasa2ne aku nggak pernah menginap, sak wise silaturrohim nang sedulur langsung balik kerumah. yang jadi perrtanyaanku : sing endi sing bener

      SEDAYU OPO SIDAYU ?

      wis sementara commentku matur suwun

  4. pingin dadi anggota

  5. SdaYuuuuu AQuw pGen k SaNa !!!!!!

    NtIp sLam aj Dey Wat Nag-aNag SpEnsi AnGktan 28 Y0000w !!!
    LoVe You aLL

  6. Heii SiDayu qUw….

    IkUd po’o jaDi aNggOta ney…. PiNgin baNgetZ dey berKunjuNg k rUmah qUw….

    Oy, ikUtan ntIp sLam yach..Bwt bUnda,aYah,ma adek-adek qUw di rAndubOto!! QuW kANgen kaliAn cmUwa…. taPi insyaAllah qUw beSaran balik!! jG wat pLendz qUw nag aLumni sPensi,,, jaYa sLalu!!! moga-moga taMbah muDeng yach, pLajaRan baRu di sMa macinG2…

    Dah g2 dLu dey.. doakn spy sUkses sLalu… ^_^

    AsKum aLL,tHanks dah leh wat cOmmeNt……..

    MAJU SIDAYU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. sakjane ngono ente kabeh seng melbu nulis n komen nak kene iki wes ono upaya peduli karo kondisine sedayu, minimal cuma mikkir meskipun gak ono tindakan. iki wes apik kanggo ndidik adik-adik ente kabeh melu mikir terus aksi nyata. tapi nek iso ojo ngomong thok, nek iso yo nggawe aksi independent gak usah ngenteni seng berwenang ndandani sedayu, duwe wakil rakyat yo gak ono seng peduli kok. faham taaaa???? pikiren iku…

  8. woi…
    aQ Muhib, tapi konco2Q nang sedayu paling knale jenengQ Budin..
    Ket cilik urip nang sedayu..mulai teko Tk sampe’ SMP…
    Wong TuwoQ yo sik nang sedayu…
    Kabar2 yo…salam gae kabeh

  9. sEnaN9 bGt iSa bAca tTg seDaYu, MaSa kEciL aQ HaBiSkAN disOnO.TaPi sEkaRan9 aQ dI pERaNtaUaN.KaN9eT B9T aMa sEdAyU

  10. Aku punya keinginan masa depan agar dapat tinggal di Sedayu. Bagiku Sedayu adalah lingkungan yang tak mungkin kulupa dalam sejarah hidupku.
    Walaupun aku bukan wong asli Sedayu, namun masa SMA ku habiskan di sana. Jadi aku masih menyimpan kuat kenangan-kenangan daerah ini.

    ! love you, Sedayu.

  11. wah arek sedayu go-blog (moco: merambah dunia lain halah dunia blog)

    bagus bgt wat wadah arek2 sedayu beropini

    maju trus blogger sedayu

    salam wat temen2 alumni SMPN 1 Sedayu

    BLONYO

  12. mo jadi member gmN boss??

    bisa kontek2 blonyo liwat e-mail wae:-D(HTML gak invalid:-D)

  13. iki jane ngono blog opo se rek?

    salam kenal ae kabeh
    juga wat konco2 alumni SPenSi

    BLONYO:-)

  14. Assalamu’alaikum

    Alamdulillah ada rubrik khusus kota sidayu, kota santri nggone arek ngaji waktu iku. aku yo wis suwe nggak wero kabare sidayu yang terkenal cakruane.kopine,sego bali bandenge lan sego ndeso sing dibungkus pake godong jati iwa’e ikan asin saya suka beli klo waktu pahing memang mantep banget rasane saiki gak wero sik onok opo gak, kabari klo ada yan tahu ya?

    kita kalo mendengar sidayu pikiran kita kembali kemasa masa yang indah, waktu yang kita habiskan disana adalah awal untuk berpikir untuk kota sidayu, poke’e mari bersama membuat kota sidayu maju dengan mendengarkan aspirasi Rakyat kota sidayu, berbuatlah khususnya wong sidayu sing dadi pejabat pikirkanlah klo itu menjadi permasalahan yang penting bagi sidayu berjuanglah untuk sidayuagar wong sidayugampang mencari nafkah, karena mata pencarian kota sidayu adalah di Laut,Tambak,Walet, tani perdagangan dll.

    Coba pemda mampu memperbaiki pendangkalan sungai disrowo,Tanjung sari dibuat supaya masyarakat dg perahunya bisa cari ikan,apa lagi ada fasilitas kridit kepemilikan perahu dari pemerintah, apalagi ada program pusat mentri kelautan akan memberikan bantuan 250 jt untuk desa yang dipinggir laut, budi daya tambak dll jadi sebagai warga sidayu yg duduk dewan maupun pemerintahan berpikirla kearah kemajuan rakyat sidayu.klo penghasilan berkembang maka roda ekonomi bereliat mudah cari kerja maka perdagangan akan hidup bisa beli sarung baju, memperbaiki rumah yang mau roboh karena daya beli akan bertambah teruus pemuda pemuda sidayu bisa cepatmenikah ,ha ,ha ,ha karena sidayu terkenal perjakatua.ha ,ha ,haguyoon

    selamatberjuanguntuksidayuku

  15. Aku asli sedayu tapi aku sekarang di surabaya aku punya keinginan tinggal di sana. suasana kota santtri yang begitu kental.
    Kekeluargaannya yang tak perna aku temui di sini.
    Oya alangkah senangnya jika ketemu dengan teman-teman saat aku pulang ke sedayu. ….

    Nurul Raci Kulon
    031-70686147

  16. salam kenal kabeh karo arek sedayu seng ono nak ndeso utowo sing nak kuto, salam teko arek sedayu asli banget, cuma nak perantauan wes suwe banget kurang luweh wes 17 taon nang jakarta dadi aku gak iso komentar akeh, cuma pas aku sambang wong tuo nak sedayu, sodok pangling, pangling liat lingkungan kok gersang kering kerontang, kurang perawatan dan perhatian teko instansi terkait lan partisisapine masyarakat, yo sepuroen mungkin mek iso comentar tok urung iso mbantu upaya-upaya,( jenengku Ainul yakin alias Joko Samudro alian Kayun) arek mbuyungan gang mangga. wes matur nuwun ngono ae komentarku, TQ harapanku mugo-mugo sedayuku tetap koyok mbiyen apik-apik wae. Bagi sopoae sing ngeroso kenal karo aku tak tunggu emailmu noelcertain@yahoo.co.id utowo iso langsung nak www// arekgantenk.org.ckp.

  17. ohhh iyo lali aku, arep takon sing wero emaile SMA4 Muhammadiyah sopo yo ? soale aku ono penting masalah karo pendidikan iki, ke’ono informasi yo, matur sakalangkung tak enteni yooo cak …………(ainul)

  18. aq rifky tpi biasae d celuk pak plek!!!

    salam knal kbeh teko aq!!!!

    aq asli sidayu!!!

    deso mriyunan tengah tonggoe pak farchan!!!

    psti knal aq!!

    wkwkwkwkwk

    pd bangetc yc aq ne!!!

    klo ad fz add fz aku ok!!

    ne fzQ: plek_rifky@nge.net

  19. salam arek sidayu,aku mo tanya apa di mts.ks iku muridnya nakal-nakal ya terutama anak ‘brang wetan’dan ngawen

  20. sedulur2 gabung yuk di http://forum.nggersik.com/

  21. GAK SANGAR JEX DATA SIDAYU, HARUS DENGAN KESAKSIAN PENDUDUKNYA

  22. aku arek racikulon pingin gabung dengan website ini

    RACIKULON ———-> AKEH IWAKE AYO MANCING KABEH REK

    telp. 031-34147715

  23. Gak neko-neko, sakjane aku pengen nyawang alon-alon sidayu iso dadi taman rekreasi alternatif. Aku yakin seumpomo jajaran pemda peduli iso-iso alon-alon sidayu iso luweh apik timbangane taman Bungkul Suroboyo. Lek perlu nyewo Dimensi Arsitektur Indonesia koyok seng di sewo bu Risma (mantan kepala dinas kebersihan dan pertamanan kota Suroboyo) pas mbangun Taman Bungkul lan taman-taman liyane.

    Tapi aku gak yakin lek iso terwujud soale wong nduku-ndukuran gak onok seng peduli, podo ribut numpuk dunyo, lek gak ngono mikir yoopo carane mbalekno bondo.

    Bu Risma……………… pindaho nak Gresik………………..tulungono Alon-Alon Sidayu………………………………………….


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s